Aktuelles Land wechseln?
Parkeringshus

LYS UPP TRYGGT OCH SÄKERT: PARKERINGSHUS

Situation

Ljuset bidrar avgörande till byggnadens funktion: Ljus skapar orientering och säkerhet. Om det styrs på ett behovsanpassat sätt ger det dessutom komfort. Därutöver är kraven inom områden som parkeringshus höga på egenskaper som robusthet och tillförlitlighet hos komponenterna. En tillförlitlig, lönsam och behovsanpassad belysningsanläggning är rätt val för de här krävande uppgifterna.

Lösning

24/7-säkerhet och energieffektivitet

Eftersom parkeringshus och underjordiska garage används 24/7 skapar en sensorbaserad och robust belysningsanläggning komfort, en säkerhetskänsla hos användarna samt säkerställer en energieffektiv användning. OLIVIA-våtrumsarmaturerna är optimala för belysning av gångar, hallar, parkeringsgarage och källare. Genomtänkta detaljer bidrar till en enkel och snabb installation; kapslingsklass IP65 ger bra korrosionsskydd samtidigt som det underlättar rengöringen. De robust tillverkade LED-strålkastarna från serien SUN OFL/AFL lämpar sig för att lysa upp trafikerade vägar, torg och garage. I det sammanhanget går det att använda en strålkastare med inbyggd rörelsedetektor. Alternativt kan man styra belysningsanläggningen med rörelsedetektorerna från BASIC med IP54. På så sätt kan alla armaturer aktiveras och kopplas av på ett lätt, bekvämt och behovsanpassat sätt. För säkerhet och energieffektivitet dygnet runt!

Parkeringshus

Användning

  • Enkel installation och skötsel
  • Maximal säkerhet och energieffektivitet

Planeringsexempel

Rumsstorlek
660 m²

Belysning
22 x OLIVIA MPL 1265 OP 3800 840 IP65
6 x SUN AFL TR 3400 830 MD BK

Automation
4 x MD 360i/24 BASIC IP54
2 x MD 360i/8 BASIC IP54

Skapa beställningsförfrågan

  1. Placera helt enkelt de önskade artiklarna i erbjudandet nedan på din önskelista
  2. Klicka på listikonen i menyraden (bredvid sökfunktionen)
  3. Ange önskat antal artiklar
  4. Skicka din beställning

Använda produkter

Belysning
Automation

Hög
ljuskvalité

Dra nytta av fördelarna med den högsta ljuskvaliteten: varje arbetsdag, på varje arbetsplats, för varje visuell uppgift.

>>

Ekonomisk lönsamhet

Dra nytta av potentialen hos lägre investeringar, korta återbetalningstider och en bestående minskning av driftkostnaderna.

>>

Effektivitet
på kontoret

Dra nytta av besparingspotentialen hos en behovsstyrd automation av ljus och luft på kontoret.

>>