×

SYNERGY IS ESY
EXPERIENCE AUTOMATION AND LIGHTING READY TO USE

Få reda på
lösningar

ESYLUX presenterar en mängd moderniserade produkter på Light + Building-mässan 2018. I fokus står synergin av automation och ljus – med konkreta användningsexempel för intelligenta rumslösningar!

More

Ta del av
innovationer

De bästa framtidssäkrade idéerna är de som fungerar redan idag. Besök oss på Light + Building och upplev våra intelligenta belysnings- och automationslösningar på nära håll!

More

Utforska
nya områden

Alla har nytta av vår intelligenta belysning på arbetsplatsen, vilket betyder att alla borde bekanta sig med den: 2018 har vi därför för första gången en monter i belysningsdelen av mässan!

More

ESYLUX Light control – bättre arbetsbelysning på ett enkelt sätt

ESYLUX Light Control är vår intelligenta styrteknik för effektiva ljussystem. På Light + Building presenterar vi nya varianter av systemstyrenheten ELC SmartDriver och visar hur enkelt det är att bilda grupper för olika rumszoner med hjälp av plug-and-play. Ingår alltid om behov finns: energieffektiv Human Centric Lighting med SymbiLogic!

ESY-PEN

ESY-Pen är vår nya, praktiska allt-i-ett-enhet för enkel driftsättning, ljusmätning, fjärrstyrning och projektförvaltning. Testa den själv i vår mässmonter!

Närvarodetektorer till dali

Med närvarodetektorn PD-C 360i/24 PS plus DALI kan vi för första gången presentera intelligent sensorteknik till den nya standarden DALI. Med den här multi-master-styrenheten är det enkelt att lösa situationer med de mest komplexa behov. Den justerbara ljussensorn ser dessutom till att du får en extra exakt ljusmätning och -reglering på arbetsplatsen!