×

SYNERGY IS ESY
INTELLIGENT AUTOMATION AND LIGHTING SOLUTIONS

Konkreta
innovationer

Upptäck våra senaste innovationer i ESYLUX-montern och ta del av våra konkreta användningsexempel för att hitta en intelligent rumslösning för ditt projekt!

More

Svärmkomfort
för kontoret

Upptäck hur enkelt och energisnålt du kan modernisera kontoret med ESYLUX Light Control. Installera, gruppera och skala med Plug-and-play – och spara tid!
Bekanta dig med de många möjligheterna hos ESYLUX Light Control med funktionsplus.

More

lösningar
som märks

Oavsett om det gäller automation eller belysning: Besökarna möts av en ny modern ESYLUX-design på Light + Building 2020. Liksom tidigare med tydligt fokus på det som är viktigt – och på intelligent synergi från automation och ljus!

More

Synergi på varje arbetsplats

Kontor, skolor och sjukhus: Våra intelligenta automations- och ljuslösningar ökar livskvaliteten och energieffektiviteten på alla arbetsplatser. På Light + Building visar vid dessutom hur enkelt projekt med fjärrstyrda ESYLUX-lösningar kan konfigureras, sparas och användas i mobila projektbibliotek med hjälp av ESY-Pen och ESY-appen – för maximal flexibilitet och tidsbesparing!

More

funktionsplus för ELC-ljussystem

Ljussystem med ESYLUX Light Control ELC övertygar inte bara genom sin Plug-and-play-installation och SymbiLogic-teknikens energieffektiva Human Centric Lighting. De erbjuder även en mängd funktioner som gör det möjligt att gestalta din arbetsplats på önskat sätt. Till exempel med hjälp av svärmfunktionen, intelligenta tidsfunktioner eller en enkel scenutformning via ljuskanaler. Besök Light + Building och låt våra ESYLUX-experter beskriva de olika lösningarna i lugn och ro!

ljushantering
med DALI-2

Industristandarden DALI-2 möjliggör användning av enheter från olika tillverkare och därmed maximal flexibilitet.
Kom till Frankfurt och ta del av de senaste DALI-2-lösningarna från ESYLUX.

Defensor för energieffektiv säkerhet

De senaste rörelsedetektorerna och skymningsreläerna från ESYLUX kombinerar snygg design och hög funktionalitet. Detta gäller även för produktserien DEFENSOR: Varianter som är skyddade mot vandalism och sabotage, tidsberoende styrfunktioner och riktningsberoende efterlystider ligger till grund för intelligent säkerhet runt om byggnaden.