×

Förverkliga dina
visioner istället för
att bara drömma. ESY!

Gör karriär hos ESYLUX

ESYLUX ger med intelligenta automations- och ljuslösningar ökat välbefinnande och en optimal behovsstyrd energianvändning på kontor, i skolor och på vårdinrättningar. Som innovativt företag med egen forskning, utveckling och tillverkning i Ahrensburg vid Hamburg förbättrar vi kontinuerligt vår portfölj.  Vi växer dynamiskt i en internationell miljö. Om du vill stödja oss på ett engagerat sätt i vår roll som framgångsrik global aktör, erbjuder vi dig många intressanta karriärmöjligheter.

ESYLUX ger dig individuellt stöd och personliga utmaningar

Det som gäller för utvecklingen av framtida byggnadsteknik för rumsklimat och ljus har även högsta prioritet för våra medarbetare: Människan står alltid i centrum. Vi vet att bara motiverade medarbetare som får individuellt stöd utvecklar hela sin kreativitet och uppnår utmärkta resultat. I vårt familjeägda och entreprenörsmässigt ledda företag är respekt för varandra grunden till allt. Egna initiativ och exceptionella idéer är alltid välkomna hos oss. Vi erbjuder öppna hierarkier, målinriktad vidareutbildning, optimala arbetsvillkor och gemensamma fritidsaktiviteter i teamet. Ett gott arbetsklimat får man inte genom att trycka på en knapp, utan det är ett resultat av en levande företagskultur.

Framgången för ESYLUX är bara möjlig för att vi ger människor möjligheten att delta i sitt arbete på ett idealiskt sätt, och växa i sina uppgifter. Grunden för detta är viljan att ibland även lämna upptrampade stigar, modigt ta tillvara på möjligheter och våga sig på det okända. Om du har samma inställning ser vi fram emot din ansökan! Eftersom vi kontinuerligt vidareutvecklas och förutom vårt produktutbud även utökar vårt verksamhetsområde, är vi alltid på jakt efter nya talanger inom områdena forskning och utveckling, marknadsföring, kvalitet, personaladministration, försäljning, inköp och finans och ekonomisk styrning.

Öppna alla
Lediga platser

På ESYLUX får du alltid en bra introduktion. Hos oss hittar alla en uppgift som passar dem optimalt, från tillfälligt anställda studenter till erfarna yrkespersoner. Framför allt om man brinner för våra mål och är beredd att delta i vår fortsatta framgångssaga med stor entusiasm.

JobbPlatsSedanPDF
Teamleiter (m./w.) Supplier Quality ManagementAhrensburg
Deutschland
11.2018
Personalsachbearbeiter (m./w.)Ahrensburg
Deutschland
11.2018
Werkstudent (m./w.) im Technischen ProjektmanagementAhrensburg
Deutschland
11.2018
Service- und PrüfingenieurAhrensburg
Deutschland
11.2018
IT Mitarbeiter (m./w.) im Second Level SupportAhrensburg
Deutschland
11.2018
Web Video Producer (m./w.) in Teilzeit 20 Std./Wo.Ahrensburg
Deutschland
11.2018
Verkaufsaußendienstmitarbeiter (m./w.) für die Region Bayern Süd, MünchenMünchen
Deutschland
10.2018
Teknisk support / innesäljare (m./f.)Kista
Sverige
10.2018

Utbildning

Vi riktar in oss på framtidens utmaningar, därför lägger vi på ESYLUX naturligtvis stor vikt vid utbildning av morgondagens medarbetare och har främjandet av återväxt som högsta prioritet. Hos oss finns det spännande uppgifter att upptäcka, mycket att lära sig och ansvar att överta, vare sig du är praktikant, lärling eller student.

Lärlingsutbildning

Förbered dig på att trivas med praktiskt arbete

Vi erbjuder dig en lovande start på yrkeskarriären hos ESYLUX på två olika sätt. Under utbildningen skaffar du dig praktiska erfarenheter inom ditt drömjobb och utökar dessa genom sakkunskaper i yrkesutbildningen. Du kommer att få arbeta på olika avdelningar, och gärna med internationell räckvidd, om du så vill. Se fram emot en intressant inblick i vårt moderna företag, intensivt personligt stöd i ett familjärt team och ett spännande perspektiv för din framtid. 

Gross- och utrikeshandelsköpman, även i fortsatt utbildning

Utbildningsstart: 1 augusti
Utbildningens längd: 3 år/vid fortsatt utbildning 2 år
Förutsättning: Universitetsstudier eller god grundskoleutbildning, vid fortsatt utbildning en utbildning inom området elektronik
Schema: Inblick i alla avdelningar som är relevanta för yrkesprofilen
Fokus: Kundrådgivning och -vård, försäljning, marknadsföring, inköp, logistik, ekonomi
Yrkesskola: Yrkesutbildning i distriktet Stormarn i Ahrensburg

Lagerspecialist

Utbildningsstart: 1 augusti
Utbildningens längd: 2 års
Förutsättning: God grundskoleutbildning
Schema: Inblick i alla avdelningar som är relevanta för yrkesprofilen
Fokus: Godsmottagning och godsuttag, plockning, distribution
Yrkesskola: Yrkesutbildning i distriktet Stormarn i Ahrensburg
Dubbel utbildning

Lägg grunden till en lysande karriär

Vår dubbla utbildning i företagsekonomi är i alla avseenden en solid grund för en senare karriär hos ESYLUX: På bara sex terminer kombinerar du goda kunskaper från studierna med omfattande företagspraxis. Under hela studietiden drar du nytta av vårt kunnande, samt vårt ekonomiska stöd, tar dig an spännande uppgifter under eget ansvar inom olika avdelningar och får därvid omfattande handledning av utbildningsledning och chefer. Dessutom har du möjlighet till utlandsvistelse inom ramen för din HSBA-studietid och kan därmed tidigt skaffa dig erfarenheter på internationell nivå.

Dubbel utbildning: Företagsadministration

Utbildningsstart: 1 augusti
Utbildningens längd: 6 terminer
Examen: Bachelor of Science
Förutsättning: Studentexamen/yrkeshögskola
Schema: Inblick i alla avdelningar som är relevanta för utbildningen
Fokus: Försäljning, marknadsföring, logistik, finans och ekonomisk styrning, personalförvaltning
Samarbete: HSBA Hamburg School of Business Administration
Arbetande studerande och examensarbeten

Ge din akademiska karriär en rivstart

Befinner du dig redan i slutspurten av dina studier? Hos ESYLUX har blivande akademiker många möjligheter att som arbetande studenter skaffa sig de första praktiska erfarenheterna och bli ekonomiskt oberoende. Dessutom stödjer vi dig även gärna som motiverande samarbetspartner på vägen mot kandidatexamen, masterexamen eller examensarbetet.

Arbetande studenter

Som arbetande student kan du hos ESYLUX direkt komma in i arbetsmetoderna och arbeta med enskilda uppgifter eller i fasta projekt, som är anpassade till specialområden för dina studier och intressen. Du har möjlighet att välja mellan en regelbunden aktivitet med utbildningsstöd på deltid eller heltidsanställning under skollov. Hos oss har du naturligtvis alltid en egen arbetsplats till ditt förfogande och en fast kontaktperson.


Examensarbeten

Slutet på utbildningen är en mycket känslig fas för många. ESYLUX vill bistå dig under detta viktiga steg i din yrkesmässiga framtid och stödjer din kandidatexamen, masterexamen eller ditt examensarbete inom områdena forskning och utveckling, marknadsföring, kvalitet, personaladministration, försäljning, inköp och finans och ekonomisk styrning. Ansök därför i tid innan du börjar ditt examensarbete hos oss.

Praktik

Skaffa dig erfarenhet inom en bransch med framtid

Under din praktik hos ESYLUX lär du dig mer om många olika yrken och får därmed en intressant
inblick i en innovativ bransch och fascinerande produktvärldar. Vi lägger vikt vid att anpassa ditt arbete hos oss efter dina personliga intressen och din kompetens. Du har alltid stöd av en kontaktperson när det gäller frågor och önskemål.

Många praktikmöjligheter

Vi ser fram emot din insats i vårt företag vid skolpraktik, obligatorisk praktik på universitetet resp. yrkeshögskolan eller frivillig yrkespraktik under utbildningen. Även inom ramen för utbildning kan du fullgöra en praktik hos ESYLUX. Ansök nu!