Internationellt är ESY

PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

ESYLUX utvecklar, producerar och säljer intelligenta automations- och belysningslösningar som ger bättre livskvalitet och energieffektivitet på kontor, i skolor och på vårdinrättningar. Fokus ligger på den enskilda människans önskningar och behov. För att uppfylla de här kraven använder vi vår erfarenhet inom elektronik och automation bland annat till att utveckla lysdiodsbaserade system som ger ett energieffektivt, biologiskt aktivt ljus. Perspektivet sträcker sig från en övergripande automation och belysning i ett enskilt utrymme till nätverk och integrering i byggnadsomfattande system. Med tanke på de komplexa krav vi ofta måste uppfylla, lägger vi extra stor vikt vid att våra produktlösningar ska vara enkla att använda.

Grossister, installationsfirmor, el- och ljuskonsulter och arkitekter litar som kunder och partner till vår 50-åriga erfarenhet av marknaden och våra personliga expertråd. Med den forskning, utveckling och produktion som bedrivs vid vårt tyska säte i Ahrensburg uppfyller vi dessutom de högsta kvalitetskraven. Företaget är globalt: ESYLUX arbetar tillsammans med erfarna handelsföretag och är representerade i Europa, Asien och Oceanien med många dotterbolag.

Internationell förvaltning

Dotterbolag

Handelsföretag

Kontakt Sidebar -se

Kontakt Sidebar

KONTAKT-
UPPGIFTER

* Obligatoriska fält

Internationell referens: VAHLE

Vid moderniseringen och renoveringen av kontorsytorna på huvudkontoret i Kamen satsade specialisten för strömtillförsel på ett ljussystem från ESYLUX med integrerad intelligens. Resultatet: högre ljuskvalitet, mindre energiförbrukning, bättre arbetsmotivation. Därmed går allting bättre, även jättestora projekt som Singapore Flyer.

28 gondoler roterar i upp till 165 meters höjd: Singapore Flyer förses med energi från VAHLE och skyddas med hjälp av åskledare.

More