intelligent
belysning är esy

intelligent sensorteknik från specialister ...

Ljus kan stråla, gnistra eller helt enkelt bara lysa – ljus är ett fascinerande fenomen med många olika fasetter. Men det är först med en behovsstyrd, sensorbaserad ljushantering som den bästa belysningen för människor kan förverkligas. Med en sensorteknik som automatiskt ger en optimal ljusatmosfär och även stänger av ljuset automatiskt, när ingen mer är närvarande. Kort sagt: Med en sensorteknik som skapar livskvalitet och energieffektivitet. Som expert på automatisering har ESYLUX större erfarenhet och kompetens inom elektronik än någon annan belysningstillverkare. Resultatet är intelligenta belysningslösningar som alltid skapar rätt ljus i kontorsbyggnader, skolor och sjukhus. Alltid, i varje rum.

...kombinerat med förstklassig ljuskvalitet

Den perfekta ljuskällan för intelligent belysning är LED. Den övertygar inte bara med sin energieffektivitet och överlägset långa livslängd: Eftersom den i sig själv är en elektronikdel lämpar den sig även perfekt för en intelligent styrning via elektronisk teknik. Men alla lysdioder håller inte samma kvalitet. Vare sig det gäller färgåtergivning, flimmernivå eller färgkonsekvens – i ESYLUX ljuslaboratorium kontrollerar vi all vår belysning grundligt avseende kvalitet.

ljus med system

Våra intelligenta belysningssystem förkroppsligar den perfekta synergin mellan ljus och automatisering. Kombinationen av takarmaturer, sensorteknik och styrenheter kan enkelt installeras och skapar ett perfekt samspel som genererar det bästa ljuset för människor – vid behov med det energieffektiva biologiskt aktiva ljuset i SymbiLogic-tekniken.

INTELLIGENTES DESIGN

Oavsett om det gäller estetik eller funktion, formgivning eller genomtänkta detaljer – förutom en hög användningskomfort är det viktigt att de kan användas flexibelt, har en konstruktion som är praktisk i vardagen och i bästa fall även är strålande vackra. Våra intelligenta belysningslösningar visar på många olika sätt vilka fördelar en lyckad utformning kan ge.

nätkopplad intelligens

Fungerande nätverk utökar möjligheter och perspektiv, inte bara på jobbet, utan även när gäller belysning: De möjliggör kommunikation och automatisering anpassade efter varandra, genom vilka synkroniserade förlopp och en ännu mer omfattande energieffektivitet kan förverkligas. Därför spelar nätkoppling en viktig roll för oss – för ständig optimering av synergin mellan ljus och automatisering.

Behovsstyrd ljussättning

Det finns bara en sak som är enklare än att slå av och på eller dimra belysningen manuellt med strömbrytare eller app: När hela ljusscener kan startas för olika användningssituationer med bara ett fingertryck, som anpassar belysningen i stor skala och individuellt efter olika användningssituationer! Följande exempel med ett konferensrum visar hur variabelt rum kan belysas och utformas för respektive användning: Utrustat med ljussystemet i serien CELINEs Quadro-Set, som är indelat i två grupper, med SymbiLogic-teknik och integrerad KNX-modul samt runda downlights, som är integrerade i systemet via DALI-omkopplaren. Ventilationen styrs via KNX-bussen – och stängs automatiskt av, liksom alla enheter, när mötet är slut.

Kontakt Sidebar -se

Kontakt Sidebar

KONTAKT-
UPPGIFTER

* Obligatoriska fält