Aktuelles Land wechseln?

ISS Communication Services

Det bästa arbetsljuset för Facility Manager

Rumslösningar bidrar till att förbättra företagets produktivitet och göra livet enklare, mer produktivt och behagligare – det är ISS Facility Services Holding GmbH:s vision. Företaget etablerades 1901 i Köpenhamn, har sedan vuxit till en börsnoterad koncern och är idag ett ledande företag inom området workplace experience och facility management. Rengöring, catering, säkerhetstjänster samt mottagnings- och telefontjänster ingår, vid sidan av den tekniska byggnadsskötseln, i ett brett sortiment i över 70 länder.

För att ge den egna personalen optimala ramvillkor moderniserar ISS regelbundet deras arbetsplatser. Ett exempel på detta är dotterbolaget i Bochum, där ISS Communication Services erbjuder rådgivning till sina storkunder inom området telekommunikation. Ljussystem med ESYLUX Light Control och den energieffektiva Human Centric Lighting med SymbiLogic-teknik ger en optimal kombination av mer livskvalitet och energieffektivitet – och installeras via plug-and-play.

  • Kontorslandskap, teamkontor, möteslokaler, köksområden och uppehållsrum: ELC-ljussystem med CELINE-takarmaturer och energieffektiv Human Centric Lighting genom SymbiLogic-teknik
  • Kan överstyras manuellt via ELC-knappar inom alla områden