Aktuelles Land wechseln?

Alltid rätt verktyg till hands:
Med ESY-Pen och ESY-App!

En duo för alla lägen

Automations- och ljuslösningarna från ESYLUX skapar intelligenta synergier för ökad effektivitet, komfort och välbefinnande. I egenskap av efterföljare till den framgångsrika universalfjärrkontrollen fortsättare ESY-Pen och ESY-App i samma anda.

DRIFTSÄTTARE
och fjärrkontroll

Med ESY-Pen och ESY-App är det enkelt att driftsätta och fjärrstyra alla ESYLUX närvaro-/rörelsedetektorer och ljussystem med smartphone eller surfplatta.

ljusmätare och
projektadministratör

Spara, hantera, dokumentera, klona: Med ESY-Pen och ESY-App blir det mobila projektbiblioteket verklighet. ESY-Pens inbyggda ljussensor möjliggör enkel ljusmätning vid installation.

Programmering
ESY-Pen och ESY-App möjliggör driftsättning och programmering.

Mobil hantering
Via ESY-App har du alltid tillgång till ditt projektbibliotek! Och för maximal flexibilitet: Skapa projekt på kontoret och överför inställningen på byggarbetsplatsen.

Kloning
Tidigare utförda konfigurationer kan enkelt hämtas och överföras (klonas) till produkter av samma typ med hjälp av ESY-Pen.

Dokumentering
Projektdokumentationen sammanfattas i en PDF-rapport som kan skickas och vid behov även skrivas ut.

...MED SMARTPHONE ELLER SURFPLATTA

Det är bara att slå på ESY-Pen, aktivera Bluetooth i smartphonen eller på surfplattan och sedan koppla upp sig mot ESY-Pen och ESY-App med enhetens PIN-kod. Därefter läggs ESY-Pen till i listan på displayen i ESY-App och är redo att användas.

ESY-App är gratis för iOS och är Android och bakåtkompatibel med alla tillgängliga ESYLUX närvaro- och rörelsedetektorer.

Mobil hantering av projekt

ESY-Pen och ESY-App gör det möjligt att spara, hämta och överföra:

 • Varje projekt kan sparas i ESY-App med eget namn och individuell beskrivning
 • Inget projekt är för stort för ESY-App: Det går att skapa upp till 64 våningsplan med upp till 64 rum på varje våning och upp till 64 enheter per rum
 • Med ESY-App kommer man alltid till det önskade rummet från projektet med några få klickningar och kan snabbt hitta, välja och ställa in parametrar för ESYLUX-produkter
 • Konfigurerade projekt kan sparas ESY-App och skickas vidare till andra användare vid behov. Tidigare utförda konfigurationer kan enkelt hämtas och omedelbart överföras (klonas) till produkter av samma typ med hjälp av ESY-Pen
 • Projektdokumentationen sammanfattas i en projektrapport, vilken kan skickas som PDF-dokument och vid behov även skrivas ut

ONLINE DEMO ESY-APP
ALWAYS THE RIGHT TOOL AT HAND: WITH ESY-PEN AND ESY-APP!

As with its automation and lighting solutions, ESYLUX uses the principle of intelligent synergy for the ESY-Pen and ESY-App: they allow easy configuration, remote control, mobile project management and documentation for all ESYLUX remote-controlled products and solutions!

In just a few steps:

 • Start
 • Configuration
 • Cloning
 • Mobile project management and documentation

To THE ONLINE DEMO ESY-APP

Intelligent synergi

Med ESY-Pen och ESY-App har du alltid rätt verktyg till för alla fjärrstyrbara ESYLUX-lösningar. Så att du är rustad för alla befintliga och framtida installationer med ESYLUX. Med sin silikonspets är ESY-Pen perfekt lämpad som inmatningspenna för pekskärmar på både smartphones och surfplattor!

More

Enkel driftsättning ...

Med ESY-App kan man enkelt och bekvämt ställa in parametrarna för alla fjärrstyrda ESYLUX närvaro-/rörelsedetektorer och ljussystem på en smartphone eller surfplatta. ESY-Pen vidarebefordrar den mobila slutenhetens kommandon via infrarött ljus. På så sätt erbjuder ESYLUX en användarvänlig och framtidssäker hantering – oberoende av fysiska gränssnitt!

... och styrning

På kontoret kan du spontant använda dimmerfunktionen för ljuset inför en presentation eller öka ljusstyrkan om en storm förmörkar himlen utanför:
ESY-Pen och ESY-App fungerar även utmärkt som fjärrkontroll på arbetsplatsen. På så sätt kan användaren mycket enkelt styra ljuset individuellt och alltid anpassa det efter situationen.

Beroende på vilken enhet som styrs kan ljuset tändas och släckas, dimras upp eller ned eller så kan ljusets temperatur ändras. På ljussystem med ESYLUX Light Control ELC kan det även göras separat med ESY-Pen.

Standardkonfiguration
av alla fjärrstyrbara ESYLUX-produkter med ESY-App och ESY-Pen (IR)

Konfiguration av produkter med Bluetooth-anslutningen
direkt via ESY-App

Manuell styrning av ELC-ljussystemen
direkt med ESY-Pen

Ljusmätning
har blivit enkelt

Som sensorspecialist har vi även integrerat en ljussensor i ESY-Pen – för att enkelt kunna mäta ljuset under installationen:
ESY-Pen skickar mätresultatet till ESY-App där det automatiskt visas.

More

Skapa beställningsförfrågan

 1. Placera helt enkelt de önskade artiklarna i erbjudandet nedan på din önskelista
 2. Klicka på listikonen i menyraden (bredvid sökfunktionen)
 3. Ange önskat antal artiklar
 4. Skicka din beställning